Airbnb a családosok kedvence

 

Ha családdal vagy baráti társasággal utazunk, sokszór olcsóbb megoldás az Airbnb, mint a szálloda. Gyerekekkel előnyösebb kivenni egy teljes házat, ahol csak „mi” vagyunk. A lakások nagyrésze teljesen felszerelt, így főzés, étkezés, sőt még a mosás is megoldható. Szerencsénkre az airbnb már az egész világot behálózta. Jelenleg 150 millió felhasználója van és 191 országban aktívan használják. Ennek köszönhetően kényelmesen válogathatunk az ajánlatokból, használhatjuk a különféle szűrőket, amik segítségével könnyen ráakadhatunk nyaralásunk tökéletes helyszínére. Lehet a szállásunk akár egy repülőgép, iglo, barlang, a fa tetején egy házikó vagy akár egy föld alatti pince.

Az árak nem tartalmazzák a közvetítési díjat és a takarítás költségét sem! A végső árat akkor látjuk, ha már mindent kitöltöttünk a foglaláshoz. Foglalni kétféleképpen lehet vagy azonnal, vagy pedig a házigazdával egyeztetve. Célszerűbb az utóbbit választani.
Airbnb ajánalta élményekkel és éttermekkel bővült! Ezeket is érdemes átnézni, mivel olcsóbban kínálnak szuper szolgáltatásokat.

Regisztrálás után már foglalhatunk is. Sőt ha új felhasználók vagyunk akkor még kreditet is kapunk, amit felhasználhatunk szállás foglalásnál. Kitölthetjük saját profilunkat. Érdmes használni az én utikalauzomat is. Ez egy útmutató a város legjobb helyeihez, amit az Aribnb helyi házigazdái ajánlanak. Utazási kreditet is tudunk gyűjteni, amennyiben új felhasználót hívunk meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.