Hotelstars minősítés

Mi alapján kapják a szállodák a csillagokat? Milyen elvárásoknak kell megfelelniük? Vagy csak egy nagy humbuk az egész? Gondolom sokatokban felvetődött már ez a kérdés!

Néhány éve vezették be a Hotelstars alkalmazást és mostanra már több száz hazai szálloda rendelkezik vele. Nagyon szigorú feltételrendszernek kell megfelelnie a szállodáknak, hogy megkapják a megfelelő csillagbesorolást. Röviden mi is a Hotelstars: A Hotelstars harmonizált európai minősítő rendszer – Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy -, amelyet a hazai szállodák minősítésére alkalmaznak. 2009-ben alapították a Hotelstars Uniont Ausztria, Csehország, Hollandia, Magyarország, Németország, Svájc és Svédország Szállodaszövetségeinek részvételével, azóta még több ország csatlakozott, ahogy a térképen látni. Előny a Vendégeknek, mert egységes, átlátható biztonságot ad az elvárt minőség meghatározásában és előny a Szállodáknak is, mivel nemzetközileg egységes színvonalat tud biztosítani.

Itt találjátok a Hotelstars szállodai kategorizálását és követelményeit, hogy pontosan milyen feltételeknek kell megfelelnie a szállodáknak.

Itt pedig megtekinthetitek, hogy melyek azok a hazai szállodák, amelyek rendelkeznek a minősítéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.